Mediators Blog

Scheiden, Mediation en Samenwerken

Scheiden, Mediation en Samenwerken

Als je relatie definitief voorbij is en een scheiding onvermijdelijk is geworden, dan is de kans groot dat je uitkomt bij een mediator. Geen rechter die knopen voor jullie doorhakt, maar een onafhankelijk professional die jullie begeleidt bij het nemen van alle beslissingen waar je voor komt te staan, zoals over wonen, financiën, kinderen. Beslissingen die jullie alleen op een goede manier kunnen nemen door samen te werken. En via de mediator kunnen jullie vaak ook met andere professionals samenwerken. Inge Verschuur, scheidingsbemiddelaar en mediator, vertelt hoe dit in haar praktijk gaat.

Samen doelen bereiken

In mijn werk als mediator begeleid ik stellen die uit elkaar gaan. Mijn doel is dat mijn klanten hun doelen bereiken door samen te werken met elkaar, met mij als mediator en met de professionals in mijn netwerk.

Inge Verschuur scheidingsmediator Bussum

Inge Verschuur  Scheidingsmediator voor de regio Bussum e.o.

Het bericht Scheiden, Mediation en Samenwerken verscheen eerst op Hello Mediator.

hellomediator.nl

Aanbevolen artikelen